Jump to content


Photo

Shipping Notification Error


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Sally E

Sally E

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 09 September 2017 - 12:22 PM

About 5 days ago I suddenly started getting an error when trying to send "Shipping Notifications".

 
Error read:   "The SMTP server requires a secure connection or the client was not authenticated. Server response was 5.5.1 authentication required  . . . . . ."
 
I had not upgraded SixBit in about 6 months but subsequently upgraded to version 3.00.208 and had same issue.  Nothing at all changed on my computer running Windows 7.  Never had this problem before and have been running SixBit for several years.
 
Any suggestions on what may have suddenly changed and how to fix? 


#2 John Manning

John Manning

    Staff

  • Administrators
  • 1,448 posts
  • LocationSayre, PA

Posted 12 September 2017 - 03:58 PM

HI Sally,

 

I would check with your email provider to see if they changed settings. You should be able to enter them in Sixbit and have the notifications work again. If you need further help, open a support ticket in the program and our staff will be able to help get it working.

 

Thanks,

 

John


John Manning
Senior Developer
SixBit Software

Posted Image

#3 Sally E

Sally E

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 posts

Posted 12 September 2017 - 04:56 PM

John,

 

Thanks for steering me in the right direction.  

 

I got an email to reset my google password due to a suspected hack on my account and didn't realize that password was in SixBit.  Your response made me look and I had not tied the 2 together.  All fixed and working now!

 

Many thanks

 

Sally






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users